Οικιακή Οικονομία

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ

Περιγραφή

Αγαπητέ μαθητή,

Μέσα από το μάθημα της Οικιακής οικονομίας θα μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας πολύ μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Έτσι, με την Oικιακής Oικονομίας προσπαθήσαμε να δώσουμε τις γνώσεις που θα συμβάλουν στην καλύτερη ζωή, τόσο της δικής σου όσο και της οικογένειάς σου.

Η Oικιακή Oικονομία ασχολείται με την οικογένεια και γενικότερα με το ανθρώπινο περιβάλλον. Προσφέρει γνώση για τη δημιουργία ενός φυσικού, κοινωνικού, οικονομικού, πολιτισμικού αλλά και αισθητικού περιβάλλοντος, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ευημερία του ατόμου, της οικογένειας και της κοινωνίας γενικότερα.

Η Οικιακή οικονομία θα σου προσφέρει σημαντικές γνώσεις γύρω από πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής, όπως για την οικογένεια και τον κοινωνικό περίγυρο, τα οικονομικά της οικογένειας, τη διατροφή, την αγωγή υγείας και την πρόληψη των ατυχημάτων, την κατοικία και την ενδυμασία.

Γνωρίζοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της ηλικίας σου, το βιβλίο αυτό φιλοδοξ

Περισσότερα  

Ενότητες

Στο κεφάλαιο αγωγή υγείας στην ενότητα κυκλοφοριακή αγωγή θα ασχοληθούμε με τον κωδικό δικής κυκλοφορίας με τις μορφές και τις διάφορες πινακίδες και τα αίτια των ατυχημάτων και δυστυχημάτων σήμερα.