Άλγεβρα

Κανονικότητες 

Οι κανονικότητες στην αλγεβρα είναι απλές οδηγίες που ακολουθούμε για να λύσουμε αλγεβρικά προβλήματα σωστά. Αυτές οι οδηγίες μας βοηθούν να κάνουμε αλγεβρικές πράξεις, όπως πολλαπλασιασμό, διαίρεση, παραγοντοποίηση, κλπ., με σιγουριά και ακρίβεια. Απλώς ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες και προχωράμε σταδιακά στην επίλυση του προβλήματος.

Συναρτήσεις 

Συναρτήσεις είναι όπως κανόνες που συνδέουν δύο πράγματα. Αν έχουμε μια συνάρτηση f(x), το f(x) είναι η είσοδος και το f(x) είναι η έξοδος. Κάθε είσοδος ή έχει μια μοναδική έξοδο  f(x). Είναι σαν ένα μαθηματικό μηχάνημα που παίρνει μια τιμή και επιστρέφει μια άλλη τιμή.

Αλγεβρικες παραστασεις 

Στην αλγεβρική, οι παραστάσεις είναι απλώς τρόποι να εκφράσουμε σχέσεις μεταξύ μεταβλητών χρησιμοποιώντας αριθμούς και μαθηματικές πράξεις, όπως πρόσθεση, πολλαπλασιασμός, διαίρεση και αφαίρεση.Αλγεβρικές σχέσεις είναι μαθηματικές εκφράσεις που λένε ότι δύο πράγματα είναι ίσα μεταξύ τους. Είναι σαν μαθηματικές προτάσεις που μας λένε πώς μια ποσότητα σχετίζεται με μια άλλη, χρησιμοποιώντας αριθμούς και μαθηματικές πράξεις.

Αλγεβρικές σχέσεις

Αλγεβρικές σχέσεις είναι μαθηματικές εκφράσεις που λένε ότι δύο πράγματα είναι ίσα μεταξύ τους. Είναι σαν μαθηματικές προτάσεις που μας λένε πώς μια ποσότητα σχετίζεται με μια άλλη, χρησιμοποιώντας αριθμούς και μαθηματικές πράξεις.

Ετικέτες: Ενότητα 2