ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ευτυχία Σονικιάν

Περιγραφή

 

Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονική τάξη του μαθήματος Αισθητικής Σώματος που διδάσκεται στον τομέα της Αισθητικής στην ΕΠΑ.Σ χωρισμένο στις δύο τάξεις της σχολής.

Σκοπός του μαθήματος είναι η εξοικείωση των μαθητών με τους τομείς που ασχολείται το συγκεκριμένο μάθημα για να μπορέσουν να κατανοήσουν περισσότερο τις έννοιες μέσω της ηλεκτρονικής τάξης. Σε αυτόν τον χώρο θα αναπτύσσονται επίσης συζητήσεις μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικού,θα υπάρχουν κάποιες ασκήσεις αλλά και κάποια κατάλληλα έγγραφα ανάλογα την ενότητα.

Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική τάξη θα αναπτύξει όσο μπορεί τα πολλά θέματα στα οποία χωρίζεται το μάθημα αυτό. Οι μέθοδοι της αποτρίχωσης αλλά και ποιες χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίπτωση, οι τρόποι της ηρεμιστικής μάλαξης αλλά και της μάλαξης κυτταρίτιδας, η ενυδάτωση του δέρματος είναι μερικά απο αυτά που θα εξεταστούν εδώ.

Ενότητες

Πρόκειται για τη μάλαξη που προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία σε αυτόν που τη δέχεται και ο σκοπός της ενότητας αυτής είναι να μάθει αρχικά τις βασικές κινήσεις ηρεμιστικής μάλαξης και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτή.

Είναι η ενότητα που ασχολείται αρχίκα με την δομή της τρίχας ώστε οι μαθητές να κατανοήσουν τη φυσιολογία της προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι οι μέθοδοι της αποτρίχωσης όπου θα μάθουν να ξεχωρίζουν και να διαχωρίζουν τους τρόπους αυτούς ανάλογα το αποτέλεσμα που δίνουν.

Εδώ θα γνωρίσουμε τις ιδιότητες του ήλιου, θετικές ή αρνητικές, πως μπορούμε να προφυλαχθούμε χωρίς να εμποδίσουμε τις καλές επιδράσεις του. Επίσης θα ασχοληθούμε με τα αντιηλιακά προϊόντα, θα μάθουμε τη σύστασή τους και πως να αναγνωρίζουμε τα καλά αντιηλιακά.

Ημερολόγιο